Nadia Mennes

Nadia werkt als leefstijl-arts bij OpenUp Medical. Voor haar heeft welzijn alles te maken met het (her)vinden en behouden van vitaliteit, energie en verbinding. Ondanks alle uitdagingen die het leven biedt. Maar hoe doe je dat? Graag kijkt ze in haar consulten met jou naar alle (leefstijl) facetten die je hierbij kunnen ondersteunen. Geen oppervlakkige adviezen, maar samen naar de kern. Om klachten te verminderen en gezondheid te bevorderen. Weer kunnen ervaren wie je bent, wat je nodig hebt en dit kunnen omzetten naar je dagelijks leven staan hierbij centraal. 

Om in balans te blijven gunt zij zichzelf regelmatig momenten om op te laden. Om energie en inspiratie op te doen. Het zijn in de natuur en het schrijven van gedichten spelen hierbij een grote rol. Ook gebruikt zij mindfulness- en visualisatie oefeningen. 

Nadia behaalde haar artsenexamen aan de Universiteit van Utrecht. Na 10 jaar als jeugdarts gewerkt te hebben, heeft zij zich gespecialiseerd in Mind-body geneeskunde en Leefstijlgeneeskunde. En is zij opgeleid tot kracht-en zijnsgericht coach. Nadia spreekt zowel Nederlands als Engels.

Boek een consult