Christy van Drie

Christy werkt als arts bij OpenUp Medical en begeleidt je graag bij het zoeken naar de sleutel tot balans. We houden allemaal veel ballen in de lucht, maar hoe blijf je goed voor jezelf zorgen.

Waar zitten jouw knelpunten, waar zou je hulp bij kunnen gebruiken? Samen met jou brengt ze dit in kaart om vervolgens concrete stappen te zetten. Hierbij werkt zij met een brede kijk en focus op leefstijl, mind-body en complementaire aanvullingen. Als moeder in een gezin met jonge kinderen weet zij hoe lastig het is om tijd vrij te maken voor zelfzorg en ook hoe belangrijk dit juíst is.

Zelf doet ze dit door ruimte te maken voor haar passies als schilderen, tekenen, reizen en samen zijn. Daarnaast door dagelijks Yoga Nidra sessies, meditaties en visualisaties te doen. En Christy beweegt graag, het liefst in de natuur.

Haar opleiding tot arts en daarna ook specialisatie tot huisarts, heeft ze volbracht aan de Universiteit van Amsterdam. Verder deed ze diverse opleidingen van Integrative Medicine tot Hypnobirthing docent en geboortetrauma begeleiding bij baby’s en jonge kinderen.

Ze spreekt Nederlands en Engels.

Boek een consult