Aäron Spapens

Aäron werkt als leefstijl arts bij OpenUp Medical. Zijn interesse voor leefstijlgeneeskunde komt voort uit het motto: ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Samen achterhalen wat je behoeften en/of uitdagingen zijn en waar jouw motivatie ligt. Op basis hiervan samen doelen en plannen vormgeven. 

Hij gelooft in positieve gezondheid, waarbij niet gekeken wordt naar beperkingen maar naar kansen. Zoveel potentie door gezondere voeding, beter bewegen, meer verbinding, bewuste ademhaling en geregeld ontspannen. Jij leidt dit proces en Aäron helpt je hierbij met persoonlijke aandacht, uitleg en advies.

Aäron ademt sport en bewegen. Geregeld doet hij HIIT-trainingen, mobiliteitsoefeningen, wandelt of fietst hij door de natuur en klimt hij verticaal omhoog. Bewegen is voor hem zijn ontspanning en sociale verbinding. Ademhaling is zijn zen-moment en voeding zijn liefde (naast zijn vriendin). Hij verbaast en verwondert zich graag om persoonlijk te groeien.  

Aäron behaalde zijn artsexemamen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hierna heeft hij klinisch ervaring opgedaan bij de interne en huisartsengeneeskunde. Aäron werkt als projectleider in de geneeskunde opleiding, ANIOS huisartsgeneeskunde en (personal) trainer. Momenteel volgt hij zijn opleiding tot leefstijlcoach.

Aäron spreekt zowel Nederlands als Engels.

Boek een consult